Parhaat kertoimetSportmarket on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut välityspalvelu, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden lyödä vetoa parhailla kertoimilla suurimmilla vedonlyöntisivustoilla. Kyseessä on kokenut ja täysin luotettava välityspalvelu, joka on suunnannut palvelunsa erityisesti paljon vetoa lyöville pelaajille, jotka haluavat parantaa vedonlyöntinsä tuloksia pitkässä juoksussa. Tämä välityspalvelu hyväksyy voittavat pelaajat, ja sillä on erillinen mobiilisovellus, joka tekee alustan käyttämisestä helppoa milloin tahansa. Jos haluat lyödä vetoa parhailla kertoimilla menemättä järkeäsi tämän prosessin aikana, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin Sportmarketiin ja sen palveluihin.

Yleiskatsaus

Erityisesti ammattipelaajille tarkoitettu Sportmarket on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut välityspalvelu, joka perustettiin yli 12 vuotta sitten. Sen avulla pääset käsiksi joihinkin alan suurimpiin vedonlyöntisivustoihin ja voit lyödä vetoa kaikista suosituimmista urheilulajeista (jalkapallo, koripallo, tennis jne). Tämä välityspalvelu toimii Maltalla, ja se on täysin luotettava. Tästä kertoo Maltan peliviranomaisten myöntämä virallinen toimilupa, mikä osoittaa sen toimivan laillisesti.

Sportmarket tarjoaa pelaajille mahdollisuuden käyttää noin kymmentä eri vedonlyöntisivustoa sekä hyödyntää näiden tarjoamia parhaita kertoimia. Koska palvelulla on vankka kokemus urheiluvedonlyönnin välittäjänä, se tarjoaa sinulle ensiluokkaista palvelua – luvaten samalla merkittäviä tuottoja.

logo

Vieraile

Mikä on Sportmarket?

Tämän vedonlyönnin välityspalvelun kautta pääset käsiksi arvokkaimpiin kertoimiin, joita tarjoavat suositut vedonlyöntisivustot, kuten Betfair, Betdaq, Ga288 (GalaxyBet), IBC, ISN, Matchbook, Pinnacle, SBO ja Singbet. Nämä kuuluvat pelaajien suosikkiyrityksiin. Voit myös lyödä vetoa monien urheilulajien suurista otteluista tai yksinkertaisista ystävyysotteluista – esimerkkeinä jalkapallo, koripallo, tennis, baseball, jääkiekko, rugby ja jopa kriketti.

käyttöliittymän yleiskuvaus

Sportmarket tarjoaa ensiluokkaista palvelua, tehokkaita työkaluja sekä ammattilaisista koostuvan tiimin, joka hallitsee tehokkaasti vetojasi ja parantaa mahdollisuuksiasi voittaa. Ammattitaitoinen palvelu on tarkoitettu yksinomaan paljon pelaaville vedonlyöjille, jotka lyövät vetoa pitkällä tähtäimellä. Sen ansiosta voit päästä käsiksi parhaisiin kertoimiin suurimmilla vedonlyöntisivustoilla reaaliajassa.

Tämä täysin ilmainen palvelu tekee automaattisesti vedot vedonlyöntisivustolla, joka tarjoaa parhaat kertoimet. Tieto kertoimista päivittyy järjestelmään ennen kuin niitä edes julkaistaan vedonlyöntiyritysten omilla sivuilla. Ammattipalvelun käyttäjänä voit aina olla askeleen muita vedonlyöjiä edellä.

Tämä vedonvälittäjä on tarkoitettu ensisijaisesti urheiluvedonlyöntiin, eikä se tarjoaa mahdollisuutta kertoimien vaihtamiseen. Vedonlyöntialusta mahdollistaa kuitenkin vedonlyömisen kaikilla saatavilla olevilla sivustoilla yhden keskitetyn pelitilin kautta.

Sinun tulee kuitenkin tallettaa vähintään 250€ sekä lyödä vetoa vähintään 25 eurolla tai vastaavalla summalla muulla valuutalla. (Pinnaclella minimivaatimuksena on 50€/£/$). Toisin kuin joillakin muilla välityspalveluilla panoksia ei ole rajoitettu ja suuresti voittavat pelaajat hyväksytään joukkoon. Lisäksi voit avata tämän vedonlyönnin välityspalvelun alustan kautta yksityisen käyttäjätilin sellaisille vedonvälittäjille, kuin Pinnacle, SBO ISN, IBC ja Matchbook. Talletuksen minimivaatimuksena on 500€. Veloitettavat maksut ovat myös erittäin kohtuulliset – esimerkiksi 2.3% Betfairilla, 1.8% Matchbookilla ja 1.2% BetDAQ:lla.

logo

Vieraile

Talletukset ja nostot

Sekä talletukset että nostot ovat turvallisia. Tämän vedonvälityspalvelun alustan kautta käytettävissä oleviin maksutapoihin kuuluu tilisiirto, Neteller ja Skrill. Kaikki maksupalvelut ovat täysin turvallisia ja talletukset ja nostot käsitellään hyvin nopeasti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on aina tavoitettavissa ja valmiina vastamaan kaikkiin huolenaiheisiisi sekä tarjoamaan apua, kun tarvitset sitä. Voit ottaa yhteyttä välityspalveluun live-chatin kautta tai jättää viestin täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Asialleen omistautuneet asiakaspalvelijat käsittelevät pyyntösi ja ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Vahvuudet

  • Hyväksyy voittavat pelaajat
  • Erillinen mobiilisovellus
  • Suurimmat vedonlyöntisivustot
  • Ei vedonlyöntirajoituksia

Heikkoudet

  • Minimitalletus 250€
  • Koko sivu on englannin kielinen
  • Asiakastuki palvelee vain englanniksi

Logo

Vierailla

Yhteenveto

Sportmaker on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut välityspalvelu, joka on tarkoitettu isoille vedonlyöjille, jotka harrastavat vedonlyöntiä pitkällä tähtäimellä. Tämä vedonvälittäjä tarjoaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa parhailla kertoimilla, sillä se toimii yhteistyössä alan suurimpien vedonlyöntisivustojen kanssa. Kyseisen vedonlyönnin välityspalvelun avulla voit lyödä vetoa useilla eri vedonlyöntisivustoilla yhden käyttäjätilin kautta.

Erillisen mobiilisovelluksen ansiosta voit lyödä vetoa milloin tahansa ja saada merkittävän etulyöntiaseman muihin vedonlyöjiin verrattuna. Voittavat pelaajat eivät tule kohtaamaan ongelmia ja veloitetut maksut ovat erittäin kilpailukykyisiä. Talletukset ja nostot onnistuvat turvallisesti ja nopeasti, ja sinulla on myös mahdollisuus avata yksityinen tili tietyille vedonvälittäjille.

Lisää vaihtoehtoja:

Nimi Yhteenveto Vieraile
Betinasia-logo Antaa pääsyn Mollybetiin Vieraile
AsianConnect-logoAsianConnect arvostelu Luotettavin palvelu, hyväksyy vedonlyöjät ympäri maailmaa. Vieraile
SportMarket-logoSportMarket arvostelu Takaa parhaat kertoimet erikoistuneella ohjelmistollaan. Vieraile
PremiumTradings-logoPremiumTradings arvostelu Kattavin palvelu ammattivedonlyöjille. Vieraile

Haluatko kokeilla veodnlyöntisivustoa, jonka kertoimet ovat yhtä hyvät kuin Pinnaclella, ja joka hyväksyy suoraan kaikki pelaajat kaikista maista?
Jos vastasit kyllä, oikea vedonlyöntisivusto on 1XBET.

Lisää tietoa 1xbet:stä