Innostuneille


PremiumTradings on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut välityspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa useilla ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla kerralla sekä hyödyntää aidosti houkuttelevia kertoimia. Tämä kaiken kaikkiaan luotettava välityspalvelu toimii yhteistyössä Aasian maineikkaimpien vedonlyöntiyritysten kanssa taatakseen yksittäisille pelaajille ja vedonlyöntitoimistoille tehokkaan mahdollisuuden hallita vedonlyöntiä korkeilla panoksilla. Jos lyöt vetoa aktiivisesti ja haluat tuoda vaihtelua pelaamiseen sydämesi kyllyydestä, PremiumTradings on välityspalvelu, johon sinun tulee ehdottomasti tutustua.

PremiumTradings – Yleistä palvelusta

Tämä urheiluvedonlyöntiin erikoistuneen välityspalvelun takana vaikuttaa Bellona N.V, ja sen perustajina toimivat kokeneet pelaajat, jotka ovat erikoistuneet aasialaisiin tasoitusvetoihin ja vedonlyöntiin jalkapallosta. PremiumTradings toimii laillisesti ja sillä on Curacaon hallituksen myöntämä pelilisenssi. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseessä on hyvämaineinen välityspalvelu, koska sillä on virallinen toimilupa ja toiminta on tarkasti säädeltyä.

Vuosien varrella PremiumTradings on parantanut tarjontaansa merkittävästi solmimalla yhteistyösopimuksia parhaiden aasialaisten urheiluvedonlyöntisivustojen kanssa. Käyttämällä tätä välityspalvelua pääset käsiksi yli 20 aasialaisen vedonlyöntiyrityksen palveluihin, ja hyödyt samalla houkuttelevimmista kertoimista.

logo

Vieraile

Mitä PremiumTradings tarjoaa?

Tämä palvelu yhdistää sinut vedonlyöntisivustoihin, kuten Pinnacle Sports, Winning Ft, MaxBet, Shobet, 18Bet, Betfair, 1Bet, Citibit ja jopa FooBet. Tiimi vastaa ammattitaitoisesta vetojen hallinnasta keskivertoa korkeimmilla panosrajoituksilla. Voit lyödä vetoa useista urheilulajeista – suurista otteluista pieniin ystävyysotteluihin. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Luettelo kumppaneista

Käyttämällä tätä välityspalvelua voit maksimoida voittosi. Tämän mahdollistavat erittäin houkuttelevien kertoimien lisäksi täydelliset työkalut ja palvelut, joiden avulla voit parantaa suoriutumistasi.

Kaikki alkaa yksinkertaisesta rekisteröitymisprosessista, jonka jälkeen pääset käsiksi kaikkiin aasialaisten vedonlyöntisivustojen merkittäviin tarjouksiin, ja hyödyt samalla ammattivedonlyöjien kokemuksesta, jotka palvelu on palkannut käyttöönsä. Voit ottaa yhteyttä heihin kätevästi Skypen kautta. Näin palvelu voi tarjota sinulle henkilökohtaista apua vetojen tekemiseen. Sinun tulee vain valita haluamasi tapahtumat ja panokset, ja tilinhaltijat huolehtivat varsinaisesta vedonlyönnistä auttaen sinua ansaitsemaan mahdollisimman paljon vedoillasi.

PremiumTradings antaa käyttöösi erittäin käytännöllisiä työkaluja, joiden avulla voit hallita vetojasi täysin. Esimerkiksi Premium Shark on työkalu, joka sisältää kaiken Betfairin tarjonnan, pois sulkien greyhound- ja laukkakilpailut. Tämä työkalu poistaa rajoitukset, jotka koskevat suurimman vaihtovedonlyöntiin erikoistuneen sivuston palveluita.

Toinen kätevä työkalu on Premium Goal. Se tarjoaa parhaat kertoimet sellaisille urheilulajeille, kuin jalkapallo, tennis tai koripallo. Olipa kyseessä live-vedot tai perinteiset ottelua edeltävät vedot, Premium Goal:n avulla voit lyödä vetoa vain yhdellä klikkauksella. Lisäksi näet kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten saatavilla olevien vedonvälittäjien keskimääräiset kertoimet.

Logo

Vieraile

Talletukset ja nostot

Kaikki PremiumTradings -palvelun kautta tehdyt rahansiirrot ovat turvallisia ja erittäin käytännöllisiä. Sekä talletukset että nostot käsitellään hyvin nopeasti ja tarjolla on useita turvallisia maksuvaihtoehtoja.

Mitä talletuksiin tulee, minimitalletus on 200€, ja rahat lisätään hyvin nopeasti pelitilillesi. Sama pätee nostoihin, jotka käsitellään salamannopeasti, kun teet nostopyynnön Skypen tai sähköpostin kautta. Tämä välityspalvelu oikeuttaa yhteen ilmaiseen nostoon kuukausittain ja veloittaa ainoastaan 1% suuruisen välityspalkkion, mikäli teet kuukauden aikana useampia nostopyyntöjä.

Saat tarkat tiedot kaikista välityspalvelun sivustoilla tehdyistä rahansiirroista ja saatavilla olevien maksutapojen määrä mahdollistaa täydellisen joustavuuden. Voit käyttää useita nettipalveluita, kuten Skrill ja EcoPayz. PremiumTradings hyväksyy myös maksut bitcoineilla, tilisiirroilla tai Sofort-maksuilla.

Tarjoukset

PremiumTradings on erityisen antelias asiakkailleen, mitä tulee erilaisten tarjousten määrään. ”Kutsu ystävä” -uskollisuusohjelma oikeuttaa sinut esimerkiksi 0.1% suuruiseen palkkioon kaikista sponsoroimasi ystävän kuukauden aikana tekemistä talletuksista, olettaen että henkilö on tallettanut vähintään 500€. Sponsoroimasi henkilö palkitaan myös samalla palkinnolla.

Tämä välityspalvelu on kehittänyt myös Premium Cashback -ominaisuuden, joka huomioi kuukausittain kaikki asiakkaat, jotka ovat osallistuneet myyntiin merkittävästi. Palkintona tästä välityspalvelu jakaa asiakkaiden kesken yhteistyökumppaneiltaan ansaitsemansa komissiot.

Asiakaspalvelu

Tämän urheiluvedonlyöntiin erikoistuneen välityspalvelun asiakastuki on tavoitettavissa 24/7, ja he ovat aina valmiina auttamaan tarvittaessa. Tätä varten sivustolta löytyy chat, joka tarjoaa reaaliajassa ratkaisuja huolenaiheisiisi. Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jonka avulla voi jättää viestin palvelun välittäjille.

Vahvuudet

  • Suurimmat kansainväliset vedonlyöntisivustot
  • Markkinoiden parhaat kertoimet
  • Hyväksyy voittavat pelaajat
  • Valtavat vedonlyöntirajat

Heikkoudet

  • Minimitalletuksena on 200€

Logo

Vieraile

Yhteenveto

PremiumTradings on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut välityspalvelu, jota arvostetaan sen vedonlyöntisuoriutumisen optimoivista ratkaisuista. Tekemällä yhteistyötä vain tärkeimpien aasialaisten vedonlyöntisivustojen kanssa se auttaa sinua hyödyntämään parhaita kertoimia sekä maksimoimaan vetojesi palautukset korkeimmilla panoksilla.

PremiumTradings:lla voit kiertää estot ja rajoitukset, jotka liittyvät urheiluvedonlyöntiin sekä varmistua siitä, että rahasi ovat turvassa. Runsaasti pelaavat pelaajat tulevat ehdottomasti olemaan tyytyväisiä tähän välityspalveluun. Lisäksi rahojen saaminen vain muutamassa minuutissa on tärkeä etu, joka kertoo tämän tällä hetkellä erittäin suositun välityspalvelun todella sitoutuneen toimintaansa.

Lisää vaihtoehtoja:

Nimi Yhteenveto Vieraile
Betinasia-logo Antaa pääsyn Mollybetiin Vieraile
AsianConnect-logoAsianConnect arvostelu Luotettavin palvelu, hyväksyy vedonlyöjät ympäri maailmaa. Vieraile
SportMarket-logoSportMarket arvostelu Takaa parhaat kertoimet erikoistuneella ohjelmistollaan. Vieraile
PremiumTradings-logoPremiumTradings arvostelu Kattavin palvelu ammattivedonlyöjille. Vieraile

Haluatko kokeilla veodnlyöntisivustoa, jonka kertoimet ovat yhtä hyvät kuin Pinnaclella, ja joka hyväksyy suoraan kaikki pelaajat kaikista maista?
Jos vastasit kyllä, oikea vedonlyöntisivusto on 1XBET.

Lisää tietoa 1xbet:stä